Anti-agressie cursus DOK Delft


The Happy Wanderer heeft een aantal mooie anti-agressie trainingen mogen verzorgen aan de medewerkers van DOK Delft en DOK Voorhof. Samen met de mensen van de werkvloer hebben we huisregels opgesteld en het toegangsverbod behandeld. Hierdoor voelen de medewerkers zich meer gesteund en kan men terugvallen op de huisregels. Ook hebben we de diverse soorten agressie behandeld en hoe je hiermee om kan gaan. Pro-actief waarnemen en handelen dient een van de speerpunten te worden en daar is dan ook flink mee geoefend met diverse rollenspelen.

Wat een enorm leuke en enthousiaste groep mensen! Het was een feest om deze trainingen voor jullie te mogen verzorgen!

Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *