BHV Basis (incl e-learning)

BHV Basis incl. e-learning 1-daagse cursus

In de Arbowet is opgenomen dat bedrijven verplicht zijn om maatregelen te treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Een van de mogelijke maatregelen is het opleiden van een aantal BHV’ers binnen uw bedrijf. Het aantal BHV’ers hangt af van de grootte van uw bedrijf en de risico’s die er spelen.
Wij helpen u graag bij het opleiden van uw mensen. Wij onderscheiden ons van de rest door een op maat gemaakt programma wat aangepast is aan uw bedrijfswerkzaamheden en structuur.
Wij kunnen u tevens behulpzaam zijn bij het opstellen van een BHV-plan, ontruimingsoefeningen en advies.

Door het volgen van onze e-learning zijn de deelnemers al op de hoogte van het theoretisch gedeelte en hebben ze het schriftelijk examen al afgerond. Hierdoor kunnen wij op de dag zelf praktisch aan de slag.

Erkend ISO genormeerd opleidingsinstituut.

Het doen van een BHV examen bij een erkende opleider biedt u diverse voordelen. Al deze opleidingsinstituten voldoen namelijk volledig aan de certificatieovereenkomst, die van tevoren, aan de hand van de NEN-EN-ISO/IEC 17024 norm, is op gesteld. Wanneer u het BHV examen bij ons volgt, krijgt u bij slagen een persoonsgebonden certificaat. Dit zijn certificaten volgens ISO 17024, wat inhoudt dat ze zowel in Nederland als in het buitenland (behoudens enkele afwijkende bepalingen) geaccepteerd worden.

Ervaren instructeurs

De cursus wordt gegeven door ervaren instructeurs welke werkzaam zijn geweest bij politie, brandweer of petrochemische industrie. Al onze instructeurs beschikken over een ruime praktijkervaring.

Voordelen van deze training:

  • Door de e-learning blijft er meer tijd over voor praktische vaardigheden.
  • Naast theorie, veel ervaringen uit de praktijk!
  • Indien gewenst kunnen wij een complete setting voor u nabootsen met onze trailer.
  • De training is een waardevolle aanvulling op het CV van de deelnemer.
  • De instructeurs en training zijn van hoge kwaliteit.
  • Deelnemers krijgen meer vertrouwen in het verlenen van eerste hulp en ontruimen.
  • Deze BHV opleiding is ISO 17024 geaccrediteerd.
nikta_bhv

Duur en kosten:

Geldigheid certificaat: 1 jaar.
De kosten zijn vanaf €149 p.p. (excl. btw) Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal, verbruikersmateriaal, examen en ISO certificaat en pas.

Deze cursus kan zowel bij ons op locatie als in-company worden aangeboden.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik hier voor het inschrijfformulier