H.E.A.T. Refresher Course

Wat is H.E.A.T.?
Hostile Environment Awareness Training of kort gezegd H.E.A.T. training, is ontwikkeld voor bedrijven of personen die gaan werken of reizen in potentieel gevaarlijke of hoog risico gebieden. We bereiden je tijdens de training voor op diverse scenario’s en situaties waarmee je te maken kunt krijgen in de gebieden waarnaar wordt afgereisd. Door je hier goed op voor te bereiden weet je wat je moet doen, mocht je onverhoopt in een dergelijke situatie terecht komen. Zoals ons motto luidt: “Hope for the best, prepare for the worst”.

Voor wie?
De H.E.A.T. refresher course is bedoeld voor deelnemers die al een H.E.A.T. training hebben gehad. Waarschijnlijk werk je of heb je al gewerkt in risico gebieden en heb je al bepaalde situaties in de praktijk meegemaakt. Herhaling is noodzakelijk om de kennis en vaardigheden op niveau te houden.
Omdat het een “refresher course” is zal er met name praktisch worden geoefend en zal de theorie tot een minimum beperkt worden.

 

Wat bieden wij?
The Happy Wanderer heeft de kennis en expertise in huis om deelnemers goed voor te bereiden op de reizen die ze gaan maken. Onze instructeurs beschikken over een ruime praktijk ervaring en zijn zelf werkzaam geweest in hoog-risico gebieden. Ons team bestaat o.a. uit voormalige UK-SF leden, (voormalig en actieve) politie of defensie medewerkers en specialisten op het gebied van veiligheid voor multinationals en NGO’s.  Onze instructeurs worden bijgestaan door adviseurs uit de Scotland Yard, 22SAS en voormalig militaire politie met buitenland ervaring in risico landen. Door deze unieke samenwerking beschikken wij altijd over de laatste up-to-date informatie en procedures.

Hoe bereiden wij je zo goed mogelijk voor?
Wij hanteren een opbouw waarin je reeds opgedane kennis en ervaring kan toetsen in de praktijk door middel van scenario’s waarbij wij het stress niveau geleidelijk opvoeren. Wij maken gebruik van trainingsacteurs en bootsen de werkelijkheid zo goed mogelijk na middels onze skillslabs. Gedurende de training zal er altijd een medewerker van The Happy Wanderer auditor aanwezig zijn om de deelnemers te begeleiden en te observeren. Indien gewenst kun je even een time-out nemen en dit bespreken met onze medewerker. Hierdoor krijg je extra aandacht en ondersteuning bij jouw leerproces.
Een veilige leeromgeving is onze prioriteit!

 

Duur van de training:
Het betreft een 1-daagse cursus. Omdat wij persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden en het een intensieve cursus betreft hanteren wij een minimum van 6 en een maximum van 16 deelnemers per groep.
De training wordt gehouden op een locatie welke wordt verzorgd door The Happy Wanderer.
Na het succesvol afsluiten van de training ontvangt de deelnemer:

THW H.E.A.T. Refresher Course certificate of attendance

Neem hier vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik hier voor het inschrijfformulier