Ons team

Ontmoet ons team van professionals

Al onze instructeurs zijn werkzaam (geweest) bij de Overheid en beschikken over ruime praktijkervaring.
(Wegens actieve werkzaamheden kunnen niet alle instructeurs met foto en naam geplaatst worden)

Dennis Krugers Eigenaar/ Instructeur/Adviseur

Dennis is ruim 20 jaar werkzaam geweest bij zowel de Koninklijke Marechaussee als de Nationale Politie. Hij heeft daar een diversiteit aan functies bekleed. Momenteel is hij onder andere bezig om realistische medische trainingen te verzorgen en ontwerpen voor onze hulpdiensten met in het achterhoofd ons motto: “wij verkopen geen schijnveiligheid!” Wat in theorie er goed uitziet, hoeft niet altijd te werken in de praktijk.

Ari Eigenaar/ Instructeur/ Adviseur

Ari is jarenlang werkzaam geweest in de petrochemische industrie op het gebied van veiligheid. Tevens heeft Ari zich gespecialiseerd in o.a. Profiling, micro-espressie, Counter- Surveillance en IED Awareness.

Rick Instructeur/ Adviseur

Rick is een ex Special Forces medic (U.K. SF) met 15 jaar ervaring inclusief 5 uitzendingen naar Afghanistan en 2 naar Irak. Hij heeft medisch handelen in afgelegen gebieden beoefend in de zwaarst mogelijke omstandigheden, zowel in de jungle als in de poolgebieden. De combinatie van zijn enorme kennis en ervaring in ieder denkbaar klimaat en omgeving zorgt voor een unieke realistische ervaring in onze medische trainingen.

John A. Instructeur/ Adviseur

John is een voormalig SAS soldaat met een onderscheiding voor een uitstekende reputatie in het veld. John is zeer ervaren in persoonsbeveiliging en counter terrorisme. Zijn enorme ervaring en up to date kennis zorgt ervoor dat hij uitstekende trainingen kan geven in lijn met de huidige richtlijnen en procedures. John bekleed diverse functies in o.a. het Midden-Oosten zodat zijn kennis en ervaring op dit gebied altijd actueel blijven.