Over ons

The Happy Wanderer is opgericht in januari 2018 en specialiseert zich in diverse opleidingen in het veiligheidsspectrum. Zo kunt u bij ons terecht voor medische trainingen, explosieven herkenning, predictive profiling en nog veel meer. Zo richten wij ons, naast reguliere EHBO opleidingen, op medische trainingen (ook TGB gerelateerd) voor veiligheidsspecialisten zoals politie, handhavers en beveiliging. Onze First Responder on Scene cursus is uniek in Nederland.
Naast onze eigen ruime ervaring in de politie en beveiligingspraktijk werken wij nauw samen met een team van specialisten afkomstig uit diverse nationale en Internationale disciplines. Voorbeelden hiervan zijn EOD specialisten, Scotland Yard, 22SAS en diverse specialistische politie eenheden.
Ons kenmerk is dat al onze opleidingen op maat worden gemaakt en altijd praktijk gericht zijn. Wij kunnen immers putten uit een ruime praktijkervaring.
Een onderdeel van The Happy Wanderer is Orangearmour.com. Dit is het onderdeel waarin wij alle soorten uitrusting kunnen leveren aan bedrijven, overheid en particulieren. Wij werken alleen met merken van hoge kwaliteit welke door ons in de praktijk zijn getest.
In welke sector u ook werkt of waar u ook naar zoekt, The Happy Wanderer geeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van specialisten die u voorzien van adviezen en trainingen op maat gemaakt naar uw wensen en behoeften.

REALISTISCH TRAINEN

Wij geloven in zo realistisch mogelijk trainen. Daarom bevatten al onze trainingen veel praktijkoefeningen welke zo realistisch mogelijk zijn. Acteurs, geluid en levensechte scenario’s.
Doordat je diverse situaties hierdoor al hebt meegemaakt sta je sterker in je schoenen als het in het echt gebeurd.

VEILIGE LEEROMGEVING

Iedereen, op ieder niveau kan meedoen met onze trainingen. En van fouten maken leer je juist! Wij zorgen voor een prettige, maar uitdagende leeromgeving maar jouw persoonlijke veiligheid is het belangrijkste. Tijdens alle trainingen letten onze professionals op de studenten. En indien er door persoonlijke omstandigheden iets is, zorgen wij voor de juiste opvang en ruimte.

HOOGSTE KWALITEIT

Wij willen zorgen dat alle veiligheidsprofessionals zo veilig mogelijk hun werk kunnen doen. Daarom willen wij alleen het beste uitdragen en aanleren. Ons team bestaat uit ervaren professionals met jarenlange praktijkervaring.

KEEP IT SIMPLE

Geen moeilijke theorie of dikke studieboeken. Wij houden onze trainingen begrijpelijk, praktijkgericht en geschikt voor een ieder.
Zo zorgen wij samen met u voor goed getrainde medewerkers, ongeacht functie of niveau.