Predictive profiling

Proactive Threat Assessment, a.k.a. Predictive Profiling. Door Proactieve waarneming het dreigingsniveau kunnen bepalen.

Onze methodiek “PTA/THW” voor het proactief vaststellen van een dreigingsniveau is uniek. Dit komt omdat wij niet 1 vastgesteld systeem aanbieden dat voor elk doel toepasbaar dient te zijn. Iedere opdracht of doelgroep vraagt om een eigen op maat gemaakt samengesteld systeem.

Wij onderscheiden ons door alleen “bespoke” werk te leveren door een “Threat Intelligence Report” op te stellen. Aan de hand van dit rapport wordt samen met de opdrachtgever de benadering bepaald.

Bij het opstellen van onze rapportage maken wij gebruik van de volgende methodes:

  • Human intelligence HUMINT,
  • Open source intelligence OSINT
  • En ons unieke, in huis, methodiek wordt aangewend.

Onze in huis methodiek is een evolutie van de lessen, geleerd in bijzondere omstandigheden, in Israël en het Verenigd Koninkrijk.
Bij de training besteden wij ook aandacht aan geavanceerde waarnemingstechnieken zoals geleerd wordt bij nationale veiligheidsdiensten.

Bijvoorbeeld de waarneming middels micro-expressies zoals wij hebben geleerd via het onderwijssysteem van de FBI in Quantico, Virginia. Hiernaast benadrukken wij de risico’s van het etnisch profileren.

Tijdens het in de praktijk toepassen van onze unieke methodieken worden de vaardigheden van uw werknemers geperfectioneerd. Ook zullen wij door middel van Red Teaming de toepassing van de aangeleerde methodieken toetsen.

Hierdoor zal de alertheid en de succes-score enorm toenemen!
Alleen na meerdere toets momenten in zowel theorie als praktijk zal een certificering tot stand kunnen komen. Met een beperkte houdbaarheid want ‘practice makes perfect’!

Neem hier vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik hier voor het inschrijfformulier