Raad van Advies

Ontmoet onze Raad van Advies

Wij kunnen staven op onze adviseurs die ons gevraagd en ongevraagd van advies en input voorzien. Allen hebben ze ruim hun sporen verdiend op zowel Nationaal als Internationaal niveau.
(Wegens actieve werkzaamheden kunnen niet alle adviseurs met foto en naam geplaatst worden)

John Geddes 

John is een voormalig Britse legerofficier die in het Parachute Regiment en 22 SAS heeft gediend. Sinds hij het leger verliet in 1997, heeft hij veel internationale beveiligingsbedrijven geadviseerd en is gespecialiseerd in “asset recovery”. John bekleedde twee bestuursmandaten en heeft twee jaar in actieve dienst doorgebracht in Irak voordat hij zijn eigen bedrijf oprichtte. Hij heeft twee romans geschreven onder de pseudoniem John Geddes; ‘Highway to Hell’ over PMC-beveiliging in Irak en ‘Spearhead Assault’ over de strijd om Goosegreen op de Falkland-eilanden.

Mick H.

 

Mick kan terugkijken op 24 jaar ervaring in het Britse leger waarvan hij er 14 heeft doorgebracht bij 22SAS. Mick heeft ruime ervaring in het verzorgen van HEAT trainingen voor NGO’s en grote Internationale bedrijven. Mick is gespecialiseerd in Kidnap & Ransom (Qualified Responder), Close protection en alle aspecten van offshore security.
Mick geeft momenteel training in Security Awareness met confrontaties zowel gewapend als ongewapend, Situational Awareness, Active Shooter and How to
respond, if caught up in a Terrorist Incident

David Thompson

David is na 30 dienstjaren met de eindrang Detective Superintendent bij de New Scotland Yard met pensioen gegaan. Hij kan terugkijken op een indrukwekkende carrière met o.a. de volgende functies: Drugs Squad, Money Laundring Team, Detective inspector Flying Squad, Head of the Witness Protection Unit, Head of Counter Terrorism Surveillance. Na zijn pensioen heeft David als onderzoeken geleid voor het Libanon Tribunaal. Momenteel heeft David een eigen bedrijf wat zicht bezig houdt met polygrafie.