TCCC

Tactical Combat Casualty Care

Tactical Combat Casualty Care (TCCC) is gecreëerd door het Amerikaanse Department of Defence Committee op TCCC (Co-TCCC) om evidence-based, levensreddende technieken en strategieën te leren voor het leveren van de beste traumazorg op het slagveld. NAEMT voert TCCC-cursussen uit volgens de richtlijnen en het curriculum van de Co-TCCC.

The Happy Wanderer is een erkend NAEMT opleidingsinstituut voor TCCC en TECC.

The Happy Wanderer verzorgt de cursus TCCC-AC (TCCC – all combattants) dit is een 1-daagse klassikale cursus voor niet-medisch militair- of overheidspersoneel en bevat vaardigheden voor hulpverleners. Deze cursus is geschikt voor militairen, politie, handhavers en NGO personeel.

De fundamentele medische wetenschap waarop TCCC is gebaseerd, is gepubliceerd in het PHTLS Military-handboek van NAEMT, waarin de militaire hoofdstukken zijn geschreven door de Co-TCCC. TCCC, zoals aangeboden door NAEMT, is de enige TCCC-cursus goedgekeurd door het Joint Trauma System en het American College of Surgeons. De TCCC-cursussen van NAEMT zijn geaccrediteerd door CAPCE en erkend door NREMT.

De TCCC-cursussen van NAEMT worden gegeven door een wereldwijd netwerk van ervaren, goed opgeleide, ervaren instructeurs. Om trainingscentra, instructeurs en studenten te ondersteunen, onderhoudt NAEMT een netwerk van tactische gelieerde faculteiten, zowel in de VS als internationaal, en personeel van het hoofdkantoor.

Al deze cursussen worden op maat gemaakt in overleg met de opdrachtgever. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Klik hier voor het inschrijfformulier