• +31 84 883 3400
  • info@thehappywanderer.eu

Raad van advies

Raad van advies

David 
adviseur

Na een uitstekende carriere van 30 jaar is David gestopt bij New Scotland Yard. Hij heeft een uniek loopbaantraject gehad van 28 jaar als detective en was werkzaam in de volgende functies:
– Narcotica
– Regionaal / nationaal delict
– Witwas Team
– Detective Inspector Flying Squad (gewapende overval)
– Hoofd van de eenheid getuigenbescherming
– Hoofd surveillance terrorismebestrijding

Na zijn pensionering bij de Metropolitan Police ging hij leiding geven aan een internationaal team van onderzoekers voor het door de Verenigde Naties opgedragen Special Tribunal for Lebanon, waarbij meerdere moorden en terroristische misdrijven werden onderzocht. In deze rol heeft hij deze onderzoeken uitgevoerd in verschillende rechtsgebieden. Hij leidde spraakmakende interviews met zowel slachtoffers als getuigen, waaronder hoge politici, topmilitairen en andere prominente publieke figuren.

In zijn carrière is hij geaccrediteerd naar het hoogste veiligheidsniveau en heeft hij zaken behandeld die te maken hebben met zowel nationale veiligheid als waar de levens van individuen in het geding zijn. David heeft een bewezen staat van dienst in het nemen van doortastende beslissingen in een tijdkritische omgeving.

Hij heeft verschillende interne onderzoeken uitgevoerd die zowel tact als diplomatie vereisen om ervoor te zorgen dat het onderzoek op een discrete manier wordt uitgevoerd om een ​​optimaal resultaat te bereiken.

 

 John
adviseur 

John is een voormalig officier van het Britse leger die in het Parachutistenregiment en 22 SAS diende. Sinds het verlaten van het leger in 1997 heeft hij als veiligheidsadviseur gewerkt voor vele internationale beveiligingsbedrijven en heeft hij opgetreden als agentschap gespecialiseerd in het terug brengen van goederen na een faillissement. John bekleedde twee bestuursfuncties en heeft twee jaar als PMC in actieve dienst in Irak gewerkt voordat hij Ronin Concepts Elite Ltd. oprichtte. Hij heeft twee romans geschreven onder de pseudoniem naam John Geddes; ‘Highway to hell’ over PMC-beveiliging in Irak en ‘Spearhead Assault’ over de strijd om Goosegreen op de Falkland-eilanden. John is tevens de mede-auteur van “Be a Hero” over hoe je jezelf en anderen in veiligheid kan brengen bij een aanslag of active shooter incident.

The Happy Wanderer is een samenwerking aangegaan met Ronin Concepts Ltd. Zo kunnen we de kennis van beide bedrijven delen en onze opdrachtgevers nog beter bedienen en voorzien van hoogstaande kwaliteit.